Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Notice: Undefined offset: 0 in /public/website/plantini.ro/override/classes/CMS.php on line 18 Fusilli tricolore cu pesto

Fusilli tricolore cu pesto

Fusilli tricolore cu pesto

Am pregatit pas cu pas un pesto ideal pentru orice tip de paste si l-am combinat cu o portie de fusilii tricolore din faina de grau dur, o faina cu un continut mai ridicat de proteina fata de fainurile albe. Citeste intreaga reteta pentru a afla si o alternativa vegana si mai scazuta in calorii pentru acest pesto. 

Haide sa iti explicam cu ce scop am ales ingredientele pe care le-am folosit in aceasta reteta si alte cateva specificatii pe care le consideram bune de dat mai departe.

Am ales pastele din grau dur pentru continutul lor ridicat in proteine. In plus, semintele de grau contribuie semnificativ la aportul zilnic de antioxidanti si au un continut ridicat de fibre insolubile, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal.

Noi am ales sa pregatim un pesto obisnuit cu parmezan, insa poti pregati cu usurinta un pesto vegan. Inlocuieste uleiul de masline cu un avocado bine copt si parmezanul cu fulgi de drojdie inactiva pentru o textura si un gust similar cu ale ingredientelor de baza din aceasta reteta. 

Ingredientele de care ai nevoie pentru 4 portii: 

-          250 grame fusilli tricolore bio Biona

-          2 legaturi de busuioc 

-          2 linguri de ulei de masline cu aciditate redusa Cretan

-          1 catel de usturoi

-          25 grame seminte de pin Solaris

-          30 grame parmezan ras

-          40 grame rosii uscate Native Box, hidratate cu putina apa fierbinte inainte de servire

Modalitate de preparare:

Pregateste pastele conform instructiunilor de pe pachet si scurge-le bine de apa. Intre timp, hidrateaza rosiile uscate cu putina apa fierbinte, incat sa fie ideale pentru servire. 

Pesto-ul este preparat dupa reteta traditonala italieneasca. Intr-un robot de bucatarie, adauga busuiocul bine spalat, catelul de usturoi, uleiul de masline, semintele de pin si parmezanul ras. Mixeaza bine amestecul pana obtii o pasta omogena si de o culoare de verde intens. 

Serveste pasta de busuioc peste pastele calde si adauga deasupra rosiile uscate. 

Gasesti mai jos toate ingredientele esentiale pentru a iti prepara si tu acasa acest sos pesto, ideal pentru paste, ingrediente esentiale pe care vrei oricum sa le ai mereu la indemana in bucataria ta.


Share on Facebook Pin on Pinterest

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Retete

Testimoniale

Urmareste-ne pe Facebook