Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Trei bauturi racoritoare pentru vara aceasta

Trei bauturi racoritoare pentru vara aceasta

Vara aceasta schimbam matcha latte pe o varianta cu multa gheata, iar ceaiurile noastre preferate le transformam in variante aromate de ice tea. Am pregatit trei retete simple, delicioase si naturale pe care sa le incerci si tu acasa, la birou sau chiar si in vacanta.  

Sunt bauturi care te vor ajuta nu doar sa te racoresti, ci vor fi si surse de antioxidanti si energie pe parcursul zilei.

Iced Matcha Latte (2 portii): 

 1 lingura pudra de matcha

 400 ml lapte vegetal de orez cu migdale 

 optional, o lingurita de sirop de agave 

Poti prepara matcha latte in mod obisnuit, amestecand in prima faza pudra de matcha cu o lingura de lapte vegetal. Apoi, poti dizolva amestecul in restul de lapte.

De asemenea, poti face matcha latte amestecand toate ingredientele in vasul de blender pana cand toata pudra de matcha este bine omogenizata in lichid. 

Serveste-l cu cateva cuburi de gheata. 

Latte de sfecla rosie (2 portii):

 2 linguri pudra latte de sfecla rosie

 400 ml lapte vegetal din caju

 optional, o lingura de zahar din flori de cocos

Pregateste latte-ul din sfecla similar cu latte-ul rece cu matcha - dizolvand pudra in putin lapte sau amestecand toate ingredientele la blender. 

Serveste latte-ul tau rosu cu cateva cuburi de gheata.

Ice tea din boabe de cacao si rooibos (5-6 portii):

 5 linguri de ceai din boabe de cacao si frunze de rooibos

 1 litru de apa rece

 1 lamaie, feliata

 150 grame fructe de padure, proaspete sau congelate

Intr-o carafa inalta, amesteca ceaiul din boabe de cacao cu apa si lasa la infuzat pentru cel putin o ora. Inainte de servire, adauga in carafa feliile de lamaie, fructele de padure si cuburi de gheata. 

Gasesti mai jos ingredientele necesare sa iti pregatesti si tu acasa aceste bauturi si inspiratie pentru multe alte retete sanatoase si accesibile. 


Share on Facebook Pin on Pinterest

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook